BESTUUR EN TEAMLEDEN

YVO MANUEL VAS DIAS

OPRICHTER & VOORZITTER

Yvo Manuel Vas Dias is transman, boeddhist heeft een Joodse achtergrond en is geboren in Amsterdam. Hij is de oprichter en voorzitter van TransAmsterdam. In 2014 heeft hij de 1e Amsterdam TransPride georganiseerd en in 2015 stichting TransAmsterdam opgericht. Al jaren zet hij zich in voor de LGBQ- transgemeenschap. Zo heeft hij de werkgroep 'Transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek' en café InClusion opgezet. In 2016 was hij als eerste transman genomineerd voor de Amsterdammer van het jaar. Van de politie van Amsterdam heeft hij in 2017 een oorkonde ontvangen voor zijn werk voor de trans-gemeenschap en het tegengaan van ongelijkwaardigheid en het verbinden van Amsterdamse burgers. In 2018 is hij benoemd tot Amsterdamse Held door het Netwerk Amsterdamse Helden. In 2020 is hij ambassadeur van de Sahodari Foudation in India geworden. Met TransAmsterdam wil hij de beeldvorming van transgenders verbeteren door middel van het bieden van een kunst- en cultureel podium voor transgenders, cisgenders en kunstenaars.

Simon is onze geweldige penningmeester. 

SIMON

PENNING

MEESTER

MAHDAD
COORDINATOR
INCLUSION & SPORT DOCENT

MARTIN
COORDINATOR
INCLUSION

MICHA DRUIVEN
SECRETARIS

Micha Druiven is van huis uit een creatief analist en doener. Micha heeft vanaf zijn 17de ervaring met de LGBTQ+-gemeenschap. Hij is ooit begonnen als barman en dj bij de Alkmaarse COC jongerengroep Roze Pink en later was hij actief als bestuurslid bij organisaties als FemFusion en St. Onderteboven. Mede gesterkt door de herkenning en steun die hij vond tijdens de Amsterdam TransPride, het jaarlijkse event dat wordt georganiseerd door Stichting TransAmsterdam, is Micha na een leven vol twijfels en beren op de weg in 2015 begonnen met zijn transitietraject. Micha werkt fulltime als vergunningverlener APV bij de gemeente Diemen. Daarnaast kan hij zijn inspiratie kwijt bij Stichting TransAmsterdam, waar hij meedenkt over missie, visie, een gemotiveerde en gedreven netwerker.

NEYSARA RAI

INTERNATIONAL 
AFFAIRS

Neysara is een mensenrechtenactivist en oprichter van TransgenderIndia.com. Ze gelooft sterk in de kracht van kennis als hulpmiddelen om mensen te helpen, vooral wanneer versterkt door technologie. Via de website www.TransgenderIndia.com, geeft ze duizenden transgenders in heel India  de kennis om geïnformeerde keuzes te maken, en voorkomt zo dat ze worden verleid tot seksuele of arbeidshandel in naam van cultuur of traditie. 

Daarnaast starte ze het online platform dat helpt bij het tot stand brengen van een verbinding van mens tot mens tussen transgenders die anders vaak geïsoleerd zijn.

ESTHER
COMMUNICATIE

COORDINATOR
 

JEFF VAN REEN

SPOKEN WORD ARTIST & HUISDICHTER

KALKI

AMBASSADEUR

Kalki Subramaniam is a celebrated Indian transgender activist, artist, poet, actor and inspirational speaker. Kalki is the founder of Sahodari Foundation, an organization which works for Indian transgender population through its powerful art projects. She was born in Pollachi, a beautiful town in Tamilnadu, India. In 2019 she became the International Ambassador of TransAmsterdam, Netherlands
Conferred as the Ambassador of TransAmsterdam organization for Life Together I will work towards equality for Transpeople, cultural exchanges, friendships, and cooperation. I promise to bring Sahodari Foundation India and TransAmsterdam Netherlands working together for the needy of our community, particularly the LGBT refugees and people in crisis.

PHILIPP
VORMGEVER

KIM HORSNELL
AMBASSADEUR

Ik ben vereerd dat ik in januari 2018 werd gevraagd om ambassadeur van TransAmsterdam te worden. Natuurlijk heb ik hier 'ja' op gezegd. Ik ben ambassadeur van TransAmsterdam omdat ik vind dat zij op een mooie manier werken aan #transemancipatie en #transacceptatie.
Zij geven talentvolle transmannen en transvrouwen een podium met als doel de beeldvorming van transgenders te verbeteren en te empoweren. Meer maatschappelijke acceptatie bereiken doe je met zijn allen, cis- en transcommunity gezamelijk.
Ik hoop dat ik als directeur, #gendercoach en #transcoach van Check-in coaching hieraan een bescheiden bijdrage mag leveren als "brug" tussen de cis- en transcommunity.

LÉO

PUBLIC SPEAKER

SCOTT TURNER SCHOFIELD

AMBASSADEUR 

​I’m an Ambassador for TransAmsterdam and here’s why: they regularly hold events featuring international trans guests who share their cultural experience in a supportive listening (and generally fun) environment.
And everybody comes out to be there for it: trans men, trans women, nonbinary folks, all ages and backgrounds and moments of transition - not just people who feel like it’s about them and their own issues.
They learn from one another, and as they do, they grow compassion and figure out how to be allies and strong community together. I wish everywhere were like Amsterdam.

JIMMI

MUZIKANT & TEAMMEMBER

AGNES GENEVA

HUISZANGERES, AMBASSADEUR TRANSAMSTERDAM

Diva Agnes Geneva is een zangeres, performer en actrice. Ze begon haar carrière in augustus 2015 in de Lellebel. Ze heeft daar tegenwoordig haar eigen show op vrijdagavond. Sindsdien is Agnes steeds bekender geworden in de LGBQ- Trans-Community. Ze treedt ook op in andere lokale bars & cafés, zoals The Queens Head, Café Queers en Amstel 54 en bij speciale evenementen, zoals de Amsterdam TransPride, open dag TransLifeStyle en Queering de Collections Amsterdam Museum.

FREY

TEAMMEMBER

DOLLY BELLEFLEUR GEBROEDERS GRIMM

AMBASSADEURS

AGNES GENEVA

GEBROEDERS GRIMM

AMBASSADEURS

MARVY

PRESENTATRICE EN HOST

MOURAD

TEAMMEMBER

Storm & Sher

DJ & TEAMMEMBER

ELIS

PROJECT MANAGER TAS

 

ROAN

PROJECT MEDEWERKER

TRANS-JONGEREN & INCLUSION

NELKE

STAGIAIRE & 
COMMUNICATIE

ONDERZOEK

 Monique Krüs is componist en sopraan. Ze is tevens componist van ons Trans and Proud Athem.

MONIQUE KRÜS
COMPONIST

DICK

FILMMAKER & EDITOR

CHAYDEN

ARTIST

JIP
COORDINATOR
TRANS ART SCHOOL

MARSH

COORDINATOR TRANS ART SCHOOL

JAAP

MARKETEER

SOLANGE
HOST & VLOGGER & INFLUENCER

SAM
FILMMAKER &
FOTOGRAAF

LUCETTE
SOCIAL MEDIA & EVENT COORDINATOR

HRIDIJA

TEAMMEMBER

CAMIEL

TEAMMEMBER

ERZSI MOLNAR

HUISFOTOGRAAF

TIM

CANDYCOTTON

CANDY

TEAMMEMBER EN HOST

MARTHA

STAGIAIRE & 
PROJECT MANAGER

SAM

TEAMMEMBER

ALEXANDER

TEAMMEMBER

Wil je ons helpen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en nodigen je van harte uit om ons team te komen versterken!

info@transamsterdam.nl

Naam *

E-mailadres *

Bericht

TRANSAMSTERDAM

TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam.

KAMER VAN KOOPHANDEL

KvK 62514172

DONATIE

Steun het werk van TransAmsterdam met een donatie. Alle beetjes helpen. Dank je wel.

IBAN NL19 KNAB 0764 9979 20

CONNECT WITH US

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • b-youtube
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2021 TransAmsterdam