May 17, 2020

April 6, 2020

Please reload

Recente berichten

We Are Trans2Gether #ArtTransfer

June 3, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Voorpremière Girl at Trans and Proud Coming Out Day ( 11 oktober)

September 29, 2018

De FilmHallen, Cinemien en TransAmsterdam presenteren een speciale voorpremière in het kader van Coming Out Day

 

Girl schetst het leven van de 15-jarige Lara (Victor Polster), wier grootste droom is om carrière te maken als ballerina. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Echter, samen met haar vader en jonge broertje tracht ze de wereld te trotseren.

Debuterend regisseur Lukas Dhont werd in Cannes bekroond met de prestigieuze Camera d’Or, de jonge hoofdrolspeler Victor Polster won de prijs voor de Beste Vertolking in Un Certain Regard, de internationale pers beloonde Girl met de Prix Fipresci en de film won ook nog eens de Queer Palm. Bij de wereldpremière tijdens het Filmfestival van Cannes werd de film beloond met een minutenlang durende staande ovatie.

ENGLISH
Lara is a 15-year-old girl, born in the body of a boy, who dreams to become a ballerina.

Filmvoorstelling programma
Aanvang 19:00. Inleiding 19:00 - 19:15. Filmvoorstelling 19:15 - 20:40. Filmhallen Hannie Dankbaarpassage 12 Amsterdam

Trans and Proud Coming Out Day Borrel
Helaas kunnen we bij de Filmhallen niet borrelen. Na de filmvoorstelling kun je op eigen kosten wel komen borrelen en napraten over de film van 20:45 tot 24:00 bij de Kanarie Club Bellamyplein 51 Amsterdam. Geen tijd om naar de film te komen. Geen probleem. Je bent van harte welkom bij onze borrel.

Tickets
Wees er snel bij! Via de link kun je tickets voor 7,50 kopen, Deze blijven tot 8-10 beschikbaar, daarna gaat de reguliere verkoop van start en kan je alleen 7,5 tickets aan de kassa krijgen. https://www.filmhallen.nl/film/coming-out-day-girl/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags