top of page

Voorpremière Girl at Trans and Proud Coming Out Day ( 11 oktober)

De FilmHallen, Cinemien en TransAmsterdam presenteren een speciale voorpremière in het kader van Coming Out Day

Girl schetst het leven van de 15-jarige Lara (Victor Polster), wier grootste droom is om carrière te maken als ballerina. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Echter, samen met haar vader en jonge broertje tracht ze de wereld te trotseren.

Debuterend regisseur Lukas Dhont werd in Cannes bekroond met de prestigieuze Camera d’Or, de jonge hoofdrolspeler Victor Polster won de prijs voor de Beste Vertolking in Un Certain Regard, de internationale pers beloonde Girl met de Prix Fipresci en de film won ook nog eens de Queer Palm. Bij de wereldpremière tijdens het Filmfestival van Cannes werd de film beloond met een minutenlang durende staande ovatie. ENGLISH Lara is a 15-year-old girl, born in the body of a boy, who dreams to become a ballerina. Filmvoorstelling programma Aanvang 19:00. Inleiding 19:00 - 19:15. Filmvoorstelling 19:15 - 20:40. Filmhallen Hannie Dankbaarpassage 12 Amsterdam Trans and Proud Coming Out Day Borrel Helaas kunnen we bij de Filmhallen niet borrelen. Na de filmvoorstelling kun je op eigen kosten wel komen borrelen en napraten over de film van 20:45 tot 24:00 bij de Kanarie Club Bellamyplein 51 Amsterdam. Geen tijd om naar de film te komen. Geen probleem. Je bent van harte welkom bij onze borrel. Tickets Wees er snel bij! Via de link kun je tickets voor 7,50 kopen, Deze blijven tot 8-10 beschikbaar, daarna gaat de reguliere verkoop van start en kan je alleen 7,5 tickets aan de kassa krijgen. https://www.filmhallen.nl/film/coming-out-day-girl/

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page