We Are Trans2Gether #ArtTransfer

We Are Trans2Gether #ArtTransfer

TransAmsterdam’s new project “We are Trans2Gether” offers transgender and non-binary artists a platform to bring our community together despite quarantine! Even during these strange times, we continue to claim visibility for our community. Are you transgender and/or non-binary, and you always wanted to show your art to the world? Then, share with us your dance moves, songs, poetry, spoken word, martial arts, paintings, drag, costumes, acting, and so forth! Send us on info@transamsterdam.nl and tas@transamsterdam.nl until the 30th of June a video, photo, text, or audio featuring your artwork! We will share your submissions once every week on our Instagram and Facebook pages with the hashtag #WeAreTrans2gether and #ArtTransfer Let’s create art all together!

We Are Trans2Gether #ArtTransfer

TransAmsterdam’s nieuwe project ‘wij zijn trans2Gether’ geeft transgenders en non binary artiesten een platform om zo onze community samen te brengen tijdens quarantine. Zelfs tijdens deze rare tijd, blijven we zichtbaarheid claimen voor onze community.

Ben jij transgender en/of non binary, en heb je altijd al je kunst willen laten zien aan de wereld? Deel dan je liedjes, dans moves, poëzie, schilderijen, drag looks, martial art kunsten, gesproken woorden en zo voort!

Stuur het naar info@transamsterdam.nl en tas@transamsterdam.nl tot en met 30 juni. Inzenden kan via video, foto, bericht of spraakopname.

We zullen het een keer per week delen op onze instagram en Facebook pagina met de hashtag #wearetrans2gether en #arttransfer

Laten we samen kunst maken!

*Thanks to the ROC media students Joel and Nicole for the wonderful design.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

TRANSAMSTERDAM

TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam.

KAMER VAN KOOPHANDEL

KvK 62514172

DONATIE

Steun het werk van TransAmsterdam met een donatie. Alle beetjes helpen. Dank je wel.

IBAN NL19 KNAB 0764 9979 20

CONNECT WITH US

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • b-youtube
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2021 TransAmsterdam