TransAmsterdam in Motion with Uber

TransAmsterdam (TA) heeft op uitnodinging van Uber Pride Employee Resource Group (ERG) een presentatie bij Uber in Amsterdam gegeven. In samenwerken met de teamleden van ERG en TA is er een educatief programma voor het personeel van Uber samengesteld. Op deze manier wilde Uber meer awareness bevorderen door middel van educatie en persoonlijke verhalen.

Onze voorzitter Yvo Manuel Vas Dias hield een presentatie over TransAmsterdam. Neysara Rai oprichter van Transgender India hield een mooie en leerzame presentatie over trans awareness en educatie. Uber Trans Taskforce gaf een presentatie hoe Uber de positie van trans werknemers en de transgemeenschap kan verbeteren en ondersteunen. Onze teamleden Efa en Mahtab vertelde hun indrukwekkende levensverhaal. Na afloop was er een netwerk borrel waar iedereen gezellig kon napraten.

TransAmsterdam en Uber hopen op een mooie samenwerken. TransAmsterdam in Motion with Uber.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

TRANSAMSTERDAM

TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam.

KAMER VAN KOOPHANDEL

KvK 62514172

DONATIE

Steun het werk van TransAmsterdam met een donatie. Alle beetjes helpen. Dank je wel.

IBAN NL19 KNAB 0764 9979 20

CONNECT WITH US

  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • b-youtube
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2021 TransAmsterdam