top of page

Nieuwjaarsborrel


Namens het bestuur van TransAmsterdam willen wij je uitnodigen voor onze nieuwjaars-borrel op vrijdag 25 januari 20:00 uur in het Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Samen met onze bezoekers, samenwerkende partners, allies en vrienden willen wij een toost uitbrengen op het nieuwe jaar.

StartFragmentHet programma ziet er als volgt uit: om 20:00 is de inloop. Sylvia van de Berge is onze host. Om 20:30 zullen voorzitter Yvo Manuel Vas Dias, Wethouder Touria Meliani en Tweede Kamerlid Nevin Özütok een toespraak houden. Verder zijn er verschillende TransStories

door Azul en Mourad. Rond 24:30 is de afsluiting.

EndFragment

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page