top of page

Opening kunstexpositie Indiase transgender activiste Kalki Subramaniam


Opening Kunstexpositie Maya van Kalki

Kalki Subramaniam is een Indiase transgender activiste, kunstenares, dichteres, actrice en inspirerend spreekster. Kalki is ambassadeur van TransAmsterdam en de oprichtster van de Sahodari-organisatie, een organisatie die zich inzet voor sociale, politieke en economische emancipatie van transgender personen in India. Meer informatie over Kalki is te vinden op https://kalkisubramaniam.com

Kalki: “Kunst heeft mijn wonden uit het verleden genezen en heeft mij laten opbloeien tot een nieuw mens.”

“Ik ben zeer gepassioneerd door de kunst. Tijdens mijn kinderjaren ben ik ontsnapt aan moeilijkheden en innerlijke onrust. Vaak ging ik naar bossen en parken om te ontsnappen en mij te verstoppen voor mensen. Pen, papier en verf waren mijn troost. Zij zijn mijn zielsverwanten” , aldus Kalki.

Expositie: Opening Kunstexpositie Maya van Kalki 30 juli 2019 16:00 uur

Er zijn optredens van spoken word artist Jeff van Reen en gitarist en zanger Tom Voskuil. Onder het genot van een drankje kun je de kunstwerken bekijken.

De expositie duurt t/m 30 augustus 2019.

Locatie: OBA, Javaplein 2 Amsterdam https://www.oba.nl/vestigingen/oba-javaplein.html

Opening exhibition Maya by Kalki

The opening of the exhibition 'Maya by Kalki' "the second one" is in Amsterdam on 30 july 16:00 at OBA Javaplein Amsterdam Oost. The expo is there till 30 august 2019.

Art has healed my wounds from the past and made me blossom in to a new person” says Kalki. I am very passionate about art. During my childhood I escaped from the difficulties and inner turmoils and use to go to forests and parks to escape and hide from people. The pen, paper and paint brush were my solace. They are my soulmates” says Kalki.

Kalki Subramaniam is an Indian transgender activist, filmmaker, artist, poet, actor and inspirational speaker. Kalki is the founder of Sahodari Foundation, an organization which works for the social, political and economic empowerment of Transgender people in India. More information about Kalki: https://kalkisubramaniam.com

Mede mogelijk gemaakt door:

OBA Javaplein

Fundatie "Van den Santheuvel, Sobbe" - Olga Heldering Fonds

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page