top of page

Open Dag Trans Art School


OPEN DAG *TRANS ART SCHOOL* 30 november 2019 13 - 18 uur (English below) In 2020 gaat TransAmsterdam starten met Trans Art School (TAS). Hierin gaan we verschillende projecten en workshops voor diverse doelgroepen organiseren. Te beginnen met het Trans Jongeren Kunstproject (tot ~ 30 jaar) en het Trans Nieuwkomers Kunstproject. Hiervoor organiseren we op 30 november een open dag met verschillende korte workshops, zoals spoken word, dans, fotografie, drag en make-up, martial arts, etc., etc. Tijdens de kunstprojecten worden deze en andere workshops (uitgebreider) gegeven. Kom alvast een voorproefje nemen op de open dag. Je bent van harte welkom! Tijdens de open dag kun je kennismaken met de verschillende kunstvormen en docenten. Neem voor de workshop filmmaken je smartphone mee. De middag is gratis. Workshops zijn deels ook in het Engels en we zijn aan het proberen tolken te regelen (misschien ken je nog iemand?). ENGLISH In 2020 TransAmsterdam will start Trans Art School (TAS). Here we will organize various projects and workshops for different target audiences. To start with the Trans Youth Art Project (till 30 years) and the Newcomers Art Project. For this, we organize an open day on 30 November. There will be different short workshops, such as spoken word, dance, photography, drag and make-up, martial arts, etc., etc. These and other workshops will be given (more extensively) during the art projects. Come and take a taste during the open day. You are very welcome! For the workshop film making you need a smartphone! There is no fee. Workshops will be partly in English also and we are trying to arrange interpreters (maybe you know someone?). Locatie: Meevaart 2e verdieping Balistraat 48A Amsterdam Oost Voor meer informatie kun je mailen naar info@transamsterdam.nl of bezoek onze website https://www.transamsterdam.nl/

Mede mogelijk gemaakt door

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page