top of page

Oranje Fonds ondersteunt Trans Art School


“Binnenkort organiseren we met de Trans Art School projecten en workshops waar transgenders hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen samenkomen. Door transgenders een podium te bieden, worden ze zelfverzekerder, voelen ze zich sterker en durven ze meer naar buiten te treden. Doordat het zelfvertrouwen toeneemt, kunnen ze solliciteren of een studie volgen. Het is een opstap naar de maatschappij.”

“Het Trans Nieuwkomers Kunstproject is onderdeel van de Trans Art School. We bieden transgender nieuwkomers een veilig thuis waar ze hun verhaal kunnen uiten, elkaar versterken en de Nederlandse taal leren. Zo proberen we mensen zelfstandig te maken en te laten zien dat ze boven zichzelf uit kunnen stijgen.”

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page