top of page

Feestelijke netwerkbijeenkomst voor Kunst en Cultuur

Onze bestuursleden Yvo, Jean en Mahdad waren aanwezig op de feestelijke netwerkbijeenkomst voor Kunst en Cultuur op donderdag 21 september, van 16:30 tot 19:00 uur. Deze bijeenkomst vond plaats in de nieuwe broedplaats Baggerbeest, gelegen aan de Zuiderzeeweg 47 op het Zeeburgereiland. Ze hebben inspirerende creatievelingen, kunstenaars en nieuwe partners ontmoet. We gaan samenwerken aan een creatief, kunstzinnig, inclusief en trans vriendelijk Amsterdam "Oost."


Waarom een netwerkbijeenkomst? Verbinden, kennisdelen, ontmoeten en inspireren staan centraal. We hebben ons netwerk uitgebreid door kunstenaars, makers, culturele instellingen en gespecialiseerde professionals uit heel stadsdeel Oost te ontmoeten. Ook hebben we kennisgemaakt met Baggerbeest, de splinternieuwe culturele broedplaats in Oost.


Het programma zag er als volgt uit: er waren verschillende inspirerende sprekers. Stadsdeelbestuurder Jan-Bert Vroege vertelde over East&, een platform voor samenwerking tussen organisaties en kunstenaars in Oost. Ook cultuurverkenner Humie Pourseyf van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) stelde zich voor. Vanuit stadsdeel Oost vertelde de gebiedsmakelaar waar men terecht kan. Ook hebben de nieuwe leden van onze cultuurcommissie zich voorgesteld. Bas van der Geyn van Baggerbeest nam ons mee in wat de broedplaats te bieden heeft.


Last but zeker niet least gaven een aantal kunst- en cultuurmakers en -instellingen een korte presentatie. Volgende keer is TransAmsterdam aan de beurt! 😊


Kommentare


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page