top of page

Kom naar de mini-conferentie "Zichtbaar en Veilig in Zuid

🌈 Kom naar de mini-conferentie "Zichtbaar en Veilig in Zuid"! 🗓️ Op 23 juni organiseren we samen met Grey Pride Zuid, de gemeente Amsterdam en andere organisaties een bijeenkomst over dit belangrijke onderwerp.


Er is een prachtig optreden van zangeres Agnes Geneva. Sinds 2014 is Agnes de vaste zangeres bij TransAmsterdam en van de prachtige Anthem Trans and Proud https://www.youtube.com/watch?v=loM9bgeRir0

.


De transgemeenschap weet als geen ander hoe bevrijdend het is om zichtbaar jezelf te zijn, maar we erkennen ook de uitdagingen en risico's die gepaard gaan met zichtbaarheid. Transfobie is helaas nog steeds aanwezig en vormt een drempel voor velen om volledig zichtbaar en veilig te zijn.


Tijdens deze bijeenkomst willen we jou en de hele transgemeenschap uitnodigen om aanwezig te zijn en je ervaringen te delen. Samen willen we het belang van een effectieve aanpak benadrukken en bijdragen aan het 'Plan van Aanpak Bestrijding geweld tegen LHBTQI+ personen' dat later dit jaar wordt gepresenteerd.


Diverse organisaties, waaronder COC, Roze in Blauw en Meldpunt Discriminatie, zullen ook een bijdrage leveren aan deze avond. Jouw stem is essentieel om verandering teweeg te brengen en de veiligheid van onze gemeenschap te verbeteren.


Laat jouw ervaringen horen en sluit je aan bij ons op 23 juni. Samen streven we naar zichtbaarheid en veiligheid in Amsterdam Zuid!


Heb je nog vragen stuur een mail naar Jellehoutsmagrech@gmail.com.


Vrijdag 23 juni, vanaf 18 uur

RAI, Grand Café Amsterdam Europaplein 24 (ingang via Congress Square)

Aanmelden is gewenst ivm de catering. Graag aanmelden via @info@greypridezuid.nl

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page