top of page

Live optreden van diva en zangeres Agnes Geneva!

Wat een bijzondere en indrukwekkende avond was het met ons live optreden van diva en zangeres Agnes Geneva! 🎤✨ Agnes bracht het prachtige nummer "No Time to Die" van Billie Eilish ten gehore, samen met de Amsterdamse Tramharmonie. Dit speciale optreden vond plaats ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de NedPhO-Koepel, de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest in Amsterdam-Oost.


De Tramharmonie Amsterdam, ooit begonnen als bedrijfsfanfare van de Gemeentetram Amsterdam in 1906, is inmiddels uitgegroeid tot een eigentijdse muziekvereniging met een unieke draai aan blaasmuziek. Onder leiding van Jacco Nefs bracht het orkest een prachtige uitvoering ten gehore.


Agnes Geneva, die haar carrière acht jaar geleden begon in de Lellebel, is sinds 2014 de vaste zangeres bij TransAmsterdam*. Ze is ook bekend van het schitterende anthem "Trans and Proud". Ons team is ontzettend trots op Agnes en haar prestaties.


Het was een avond vol muzikale magie en trots. Samen hebben we een prachtig optreden neergezet waar we met veel plezier op terugkijken.


ENGLISH:

What a lovely evening it was with our live performance by diva and singer Agnes Geneva! 🎤✨ Agnes delivered a stunning rendition of Billie Eilish's beautiful song "No Time to Die," accompanied by the Amsterdam Tramharmonie. This special performance took place to celebrate the 10th anniversary of the NedPhO-Koepel, the home of the Netherlands Philharmonic Orchestra|Netherlands Chamber Orchestra in Amsterdam-East.


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page