top of page

TransAmsterdam is op zoek naar een secretaris en penningmeester


Bij TransAmsterdam staan de functie van secretaris en penningmeester open. De secretaris en penningmeester vormen samen met onze voorzitter Yvo Manuel Vas Dias en algemeen bestuurslid Mahdad Zamani het bestuur van onze stichting.


Wil je je inzetten voor TransAmsterdam, en daarmee voor de trans community, Trans Art School, trans artiesten/kunstenaars? Kijk je uit naar een vrijwillige functie met verschillende aspecten? Ben je transgender, trans vrouw, trans man, een transgender persoon met een bi-culturele achtergrond, aarzel dan niet om te solliciteren op de functie van secretaris of penningmeester.


Voor beide functies moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en UBO register.


Verantwoordelijkheden secretaris:


Als secretaris (letterlijk geheimhouder) zorgt je voor de organisatie en ondersteuning van de bijeenkomsten van het bestuurder.


Je taken zijn: In overleg met de voorzitter opstellen van de agenda voor de bestuursvergaderingen Maken van verslagen en notulen van de diverse vergaderingen Bewaken van gemaakte afspraken en besluitenlijsten Verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie Schrijven van brieven en andere stukken namens de stichting Archiveren van in- en uitgaande communicatie


Goed kunnen schrijven. Actie en doelgericht. Flexibele instelling. Je bent precies en integer. Je schakelt snel van de een naar de andere taak. Goed kunnen samenwerken, werken vanuit huis of op locatie? Goed bereikbaar via de mail/app? Beheersing office, word, Google Workplace. Je wilt je inzetten voor een trans organisatie?


Verantwoordelijkheden penningmeester:


Als penningmeester ben je het financiële geweten van de stichting.


Je taken zijn:

· De financiële administratie van de stichting voeren met behulp van onze boekhouders.

· Het controle van de begroting en jaarrekening van de stichting.

· Het rapporteren van de financiële toestand tijdens vergaderingen.

· Subsidievoorstellen en sponsoraanvragen helpen verzorgen.

. Maken van financiële verslagen


Kennis van het aanvragen van subsidies, sponsoring is een pre. Goed kunnen netwerken en schrijven van subsidieaanvragen. Actie en doelgericht. Flexibele instelling. Je bent precies en integer. Je schakelt snel van de een naar de andere taak. Goed kunnen samenwerken, werken vanuit huis of op locatie? Goed bereikbaar via de mail/app? Beheersing office, Excel, word, Google Workplace. Je wilt je inzetten voor een trans organisatie?


We bieden je een bestuursfunctie binnen een inspirerende organisatie. Tijden in overleg. Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Je werkt onbetaald. Vind je het fijn om samen met andere bestuursleden ons werk mogelijk te maken stuur dan een mail met je gegevens, foto en motivatie naar yvo@transamsterdam.nl en mahdad@transamsterdam.nl


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page