top of page

🌈 TransAmsterdam team aanwezig bij miniconferentie "Zichtbaar en Veilig in Zuid"

🌈 TransAmsterdam team aanwezig bij miniconferentie "Zichtbaar en Veilig in Zuid" 🌍


Afgelopen avond was het TransAmsterdam team aanwezig bij de miniconferentie LHBTQI+; Zichtbaar en Veilig in Zuid (en in de rest van Amsterdam). Het was een avond vol betekenisvolle momenten en inspirerende gesprekken.


Het programma van de mini-conferentie omvatte diverse onderdelen. We begonnen met een gezamenlijk diner, waarbij we tafelgesprekken voerden over het belang van zichtbaarheid en het gevoel van veiligheid. Tijdens de avond waren er waardevolle bijdragen van Grey Pride Zuid, COC Amsterdam, Meldpunt Discriminatie, Veilige Haven en een politiek bestuurder.


Onze voorzitter, Yvo Manuel Vas Dias, nam deel aan het debat over "veilig en zichtbaar zijn in Zuid (en in de rest van Amsterdam)". Daarnaast werden we getrakteerd op een prachtig optreden van diva en zangeres Agnes Geneva, waarbij ze onder andere ons geweldige Anthem Trans and Proud ten gehore bracht. Ook genoten we van een indrukwekkend optreden van Victoria False.


Het was een avond vol emotie, bijzondere momenten en inspiratie, waarbij veel persoonlijke verhalen werden gedeeld. We realiseren ons dat er nog een lange weg te gaan is voordat LHBTQI+ personen zich weer volledig veilig en gesteund voelen in onze stad.


Onze oprechte dank gaat uit naar Grey Pride Zuid en Stadsdeel Zuid van de gemeente Amsterdam voor het organiseren van deze avond in het prachtige Grand Café Amsterdam in de RAI, Europaplein 24.


Samen blijven we werken aan een inclusieve en veilige stad voor iedereen. 💪🏳️‍🌈


#TransAmsterdam#ZichtbaarEnVeilig#LHBTQI+ #Amsterdam

Yorumlar


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page