top of page

TransAmsterdam x Van Gogh Museum

TransAmsterdam gaat i.s.m. het Van Gogh Museum workshops voor trans en non binaire personen organiseren. Het programma bestaat uit 3 dagen en 3 onderdelen voor 15 deelnemers. Deelnemers maken kennis met het verhaal van Van Gogh d.m.v. een bezoek aan het museum en 2 workshops.


Het programma bestaat uit;

1. Kennismaking en Rondleiding van Gogh Museum.

2. In de tweede bijeenkomst wordt gebruik gemaakt van een spoken word artiest. Nadat de artiest vertelt over de ins en outs van spoken word gaan de deelnemers aan de slag.De deelnemers krijgen 5 brieven gepresenteerd. Elke brief heeft een thema; thuis voelen, eigen pad, hart, overtuiging en grip. Nadat ze de brieven hebben gelezen maken ze een keuze. Op basis van het thema/hun keuze maken ze een eigen tekst – spoken word.

3. In de derde workshop maken de deelnemers een zelfportret of een kunstwerk op basis van een brief van Van Gogh of hun eigen spoken word.Vaak is dit een persoonlijk verhaal. Dit allemaal onder begeleiding van de spoken word artiest. In de derde workshop maken de deelnemers een zelfportret of een kunstwerk op basis van een brief van Van Gogh of hun eigen spoken word.


Om te kijken of er belangstelling is voor ons programma bij het van Gogh Museum hebben we een poll gemaakt, deze kun je via onze social media invullen. We kijken uit naar het resultaat.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page