top of page

TransAmsterdam zoekt enthousiaste en creatieve teamledenTaakomschrijving

Binnen onze organisatie zijn er diverse mogelijkheden om bij te dragen en zullen in overleg met jou verder worden vorm gegeven.


We zijn o.a. op zoek naar mensen die willen samenwerken tijdens events, workshops, activiteiten en bijeenkomsten van TransAmsterdam.


Coördinatoren en teamleden voor ons Trans and Friends café InClusion. Bijhouden van de pr & communicatie en social media, uitzetten en organiseren van evenementen i.s.m. ons communicatie en mediateam.


Fotografen en filmmakers die ons mediateam willen ondersteunen tijdens verschillende event.


Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Je bent iemand die positief in het leven staat, jong van geest, flexibel? Teamplayer en goed kunnen samenwerken, werken vanuit huis of op locatie? Een doener en zelfstandig kunnen werken? Goed bereikbaar via de mail en online? Je bent iemand met een open mind en zich wilt inzetten voor een transgender organisatie?


Andere leuke functies kun je vinden op Linktr.ee https://linktr.ee/transamsterdam Zit de functie er niet bij, ben je goed in heel iets andere neem dan contact op met Betul Hr-manager betul@transamsterdam.nl met in cc info@transamsterdam.nl

Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page