top of page

Vacature bestuursfunctie penningmeester TransAmsterdam:
Heb je zin om je in te zetten voor de trans community, transgender artiesten en transgender kunstenaars? En kijk je uit naar een vrijwillige functie met verschillende aspecten? Ben je transgender, trans vrouw, trans man en/of transpersoon met een biculturele achtergrond aarzel dan niet om te solliciteren op de vacature van penningmeester van TransAmsterdam. De penningmeester functie is een van de bestuurlijke pijlers en vormt samen met de voorzitter en secretaris het bestuur van de stichting.


Als penningmeester ben je het financiële geweten van de stichting.


Je taken zijn:

· De financiële administratie van de stichting voeren met behulp van onze boekhouders.

· Het controle van de begroting en jaarrekening van de stichting.

· Het rapporteren van de financiële toestand tijdens vergaderingen.

· Subsidievoorstellen en sponsoraanvragen helpen verzorgen.


Wij bieden een bestuursfunctie binnen een inspirerende organisatie. Tijden in overleg. Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Je werkt onbetaald. Heb je een warm hart voor kunst en cultuur en hou je daarnaast ook nog van je welbekende cijfers? Vind je het fijn om samen met andere bestuursleden ons werk mogelijk te maken? Beheersing office, excel, word, Google Workplace is een pré.

TransAmsterdam

TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle.

Ons doel is de zichtbaarheid van transgender personen vergroten en de beeldvorming over transgenders en non binair personen verbeteren. Dit doen we door het bieden van een podium aan onze doelgroep/achterban. Het organiseren van verschillende activiteiten, zoals festivals, kunst- en culturele evenementen, workshops, trainingen en themabijeenkomsten voor en door transgender en non binair personen.


TransAmsterdam wil een brug slaan tussen de transgender gemeenschap en de rest van de samenleving. We werken samen met diverse kunstenaars, zoals fotografen, acteurs, dichters, muzikanten, schrijvers, filmmakers en kunstschilders. Daarnaast met kunst- en culturele organisaties, sponsors, ambassadeurs en beleidsmakers van nationale en internationale bodem.


Door positieve zichtbaarheid van transgender personen te stimuleren, bevorderen wij de emancipatie en empowerment van transgenders in Amsterdam, Nederland en daarbuiten. Via kunst en cultuur willen we laten zien dat transgenders meer zijn dan hun gender. Kunst en cultuur als verbindende factor tussen transgender gemeenschap en samenleving.


In 2019 hebben we onze Trans Art School opgericht. Kunst en cultuur verbindt, en is het ideale middel om te laten zien dat wij meer zijn dan ons gender. Met onze workshops hopen we op een veilige, positieve, en empowering manier verbinding te creëren voor de transgender community.


HOE WILLEN WE DE ZICHTBAARHEID EN BEELDVORMING VAN TRANSGENDERS VERBETEREN?


Door het organiseren van activiteiten ten behoeve van en door transgender en non binaire personen.


• Door het aanbieden van workshops en themabijeenkomsten bij onze Trans Art School.

• Door het aanbieden van een kunst- en cultuurpodium aan transgender en non binair personen.

• Organiseren van verschillende evenementen o.a. Trans and Friends cafe InClusion, de jaarlijkse TransWalk, TransPodium at Pride Oost, Transgender Day of Visibility en de Transgender Flag Day.

• Door te fungeren als gesprekspartner tussen enerzijds onze doelgroep/deelnemers en anderzijds kunst, culturele en andere organisaties en instellingen.

• Door het werven van fondsen en subsidies die kunnen bijdragen aan het realiseren van de doelstelling van onze stichting.

• Door het geven van informatie over transgender onderwerpen, trans en kunst/cultuur/lifestyle.


コメント


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page