top of page

Vacature bestuursfunctie TransAmsterdam: Penningmeester

Heb jij zin om je in te zetten voor de trans community, trans artiesten en kunstenaars en Trans Art School? En kijk je uit naar een vrijwillige functie met verschillende aspecten? Ben je transgender, trans vrouw, trans man en/of transperoon met een biculture achtergrond aarzel dan niet om te solliciteren op de vacature van penningmeester bij TransAmsterdam. 


De penningmeester functie is een van de bestuurlijke pijlers en vormt samen met de voorzitter en secretaris het dagelijks bestuur van de stichting.  Als penningmeester ben je het financiële geweten van de stichting. Je bent betrouwbaar, accuraat, kennis, vaardigheden en ervaring met boekhouding en financiële.


Jouw taken zijn o.a.

· Financiële administratie voeren

· Opstellen van de begroting

· Financiële tijdens vergaderingen delen

· Subsidievoorstellen en sponsoraanvragen verzorgen


Wij bieden een bestuursfunctie binnen een inspirerende organisatie. Tijden in overleg. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, maar besturen ‘op afstand’ kan ook. Je werkt onbezoldigd.

Heb jij een warm hart voor kunst en cultuur en hou je daarnaast ook nog van jou welbekende cijfers? Vind je het fijn om samen met andere bestuursleden ons werk mogelijk te maken? Beheersing van office, excel, word, G-Suite is belangrijk. 

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page