April 6, 2020

Please reload

Recente berichten

We honor transgender activist Lee Siba

April 2, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

TransAmsterdam in Motion with Uber

December 2, 2018

 

 

TransAmsterdam (TA) heeft op uitnodinging van Uber Pride Employee Resource Group (ERG) een presentatie bij Uber in Amsterdam gegeven. In samenwerken met de teamleden van ERG en TA is er een educatief programma voor het personeel van Uber samengesteld. Op deze manier wilde Uber meer awareness bevorderen door middel van educatie en persoonlijke verhalen.

 

Onze voorzitter Yvo Manuel Vas Dias hield een presentatie over TransAmsterdam. Neysara Rai oprichter van Transgender India hield een mooie en leerzame presentatie over trans awareness en educatie. Uber Trans Taskforce gaf een presentatie hoe Uber de positie van trans werknemers en de transgemeenschap kan verbeteren en ondersteunen. Onze teamleden Efa en Mahtab vertelde hun indrukwekkende levensverhaal. Na afloop was er een netwerk borrel waar iedereen gezellig kon napraten.

TransAmsterdam en Uber hopen op een mooie samenwerken. TransAmsterdam in Motion with Uber.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags