May 17, 2020

April 6, 2020

Please reload

Recente berichten

We Are Trans2Gether #ArtTransfer

June 3, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwjaarsborrel

January 12, 2019

 

Namens het bestuur van TransAmsterdam willen wij je uitnodigen voor onze nieuwjaars-borrel op vrijdag 25 januari 20:00 uur in het Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Samen met onze bezoekers, samenwerkende partners, allies en vrienden willen wij een toost uitbrengen op het nieuwe jaar.

 

 

Het programma ziet er als volgt uit: om 20:00 is de inloop. Sylvia van de Berge is onze host. Om 20:30 zullen voorzitter Yvo Manuel Vas Dias, Wethouder Touria Meliani en Tweede Kamerlid Nevin Özütok een toespraak houden. Verder zijn er verschillende TransStories

door Azul en Mourad. Rond 24:30 is de afsluiting.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags