May 17, 2020

April 6, 2020

Please reload

Recente berichten

We Are Trans2Gether #ArtTransfer

June 3, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Transgender Day of Visibility at InClusion

February 1, 2019

 

De Internationale Dag van Transgendervisibiliteit (Engels: International Transgender Day of Visibility) is een dag om mensen bewust te maken van de discriminatie waar transgenders wereldwijd mee te maken hebben. De dag vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart. De dag was verzonnen door activist Rachel Crandall uit de Amerikaanse staat Michigan. De dag is ontstaan door een gebrek aan dagen die voor het bewustzijn van de situatie voor transgenders zijn.

 

Je bent welkom bij 10 jaar Transgender Day of Visibility TDoV @InClusion op 29 maart 20:00 Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. We nodigen je uit om een gedicht voor te dragen of verhaal te vertellen. Of kom langs voor een TDoV fotoshoot.

 

Sylvia van de Berge is onze host van de avond. Wethouder diversiteit Rutger Groot Wassink is aanwezig. Er is een optreden van spoken word artist, huisdichter TransAmsterdam Jeff van Reen. Verder zijn er verschillende sprekers: Mahtab teammember TransAmsterdam en TransPride TransHero 2019, Alejandra Ortiz medewerker TransUnited Nederland en Neysara Rai oprichter Transgender India & ambassadeur TransPride 2018.

 

Ballonnenkunstenaar Marc van Creij zal tijdens Transgender Day of Visibility zijn kunsten laten zien.

 

International Transgender Day of Visibilityis RDoV an annual event occurring on March 31 dedicated to celebrating transgender people and raising awareness of discrimination faced by transgender people worldwide.

 

Join 10 year of the Transgender Day of Visibility at InClusion on 29 march 20:00 Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Share your poem, story or join us for a TDoV photoshoot.

 

De Transgender Day of Visibility is mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

Het COC’s Bob Angelo Fonds ondersteunt kleinschalige initiatieven die gericht zijn op de acceptatie van LHBT’s, vóór en door LHBT’s. Steun het fonds om ontmoeting mogelijk te maken - www.bobangelo.nl

 

 

Voor vragen mail naar info@transamsterdam.nl

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags