May 17, 2020

April 6, 2020

Please reload

Recente berichten

We Are Trans2Gether #ArtTransfer

June 3, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Oranje Fonds ondersteunt Trans Art School

December 24, 2019

 

“Binnenkort organiseren we met de Trans Art School projecten en workshops waar transgenders hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen samenkomen. Door transgenders een podium te bieden, worden ze zelfverzekerder, voelen ze zich sterker en durven ze meer naar buiten te treden. Doordat het zelfvertrouwen toeneemt, kunnen ze solliciteren of een studie volgen. Het is een opstap naar de maatschappij.”

 

“Het Trans Nieuwkomers Kunstproject is onderdeel van de Trans Art School. We bieden transgender nieuwkomers een veilig thuis waar ze hun verhaal kunnen uiten, elkaar versterken en de Nederlandse taal leren. Zo proberen we mensen zelfstandig te maken en te laten zien dat ze boven zichzelf uit kunnen stijgen.”

 

Lees meer op de website van het Oranje Fonds https://www.oranjefonds.nl/project/wij-bieden-transgender-nieuwkomers-een-veilig-thuis

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags